۴ نکته برای بهینهسازی صفحات وب در گجتهای همراه
با گسترش تلفن های همراه استفاده از اینترنت هم بین مردم افزایش پیدا کرد به طوری که بسیاری از افراد برای کارهای روزمره خود به تلفن همراهشان مراجعه میکنند و میتوان گفت امروزه گجتهای همراه (مانند موبایل، تبلت، آیپد و…) به جز جدایی ناپذیر زندگی افراد بدل گشتهاند.
از این رو باید سعی کنیم با بهینه سازی صفحات وب برای نمایشگرهای کوچکتر به بهبود رابط کاربری وبسایت در گجتهای همراه کمک کنیم، بدین ترتیب هم کاربران تجربه بهتری از وبسایت ما خواهند داشت و هم در سئو و بحث (Mobile Friendly) تاثیر مثبتی خواهد داشت.
برای این که مطمئن شوید وبسایت شما برای گجتهای همراه بهینه است یا نه به نکاتی که در ادامه مطلب آوردهایم توجه نمایید.
۱) نمایش صحیح طرح وبسایت شما
ببینید آیا طرح کلی وبسایت شما در موبایل یا صفحه نمایش های کوچک به خوبی نمایش داده میشود؟
اجزای اصلی وبسایت شما باید به راحتی قابل دسترس باشند، دکمهها و لینک های سایت نباید خیلی کوچک یا به هم نزدیک باشند.
نوشته های سایت باید دارای فونت مناسبی باشند که به راحتی قابل خواندن شوند.
شما باید کاری کنید که خواننده بدون نیاز به زوم کردن بتواند به راحتی مطلب مورد نظر خود را مطالعه کند و از امکانات سایت استفاده کند.
بهتر است برای وبسایت خود از یک قالب و طراحی واکنشگرا یا Responsive استفاده کنید تا اجزای سایت به راحتی در صفحه نمایش های مختلف قابل مشاهده باشند.
۲) کاربر باید بتواند فعالیت های ساده را به راحتی انجام دهد
رفت و آمد بین صفحات، لمس کردن یک المان در صفحه مانند دکمهها، اسکرول در صفحه و… فعالیت های ساده نامیده میشوند، سایت شما باید به گونه ای باشد که کاربران به راحتی بتوانند نیاز خود را در آن برآورده کنند.
۳) استفاده از منوی ساده و کاربردی برای سایت
این امکان وجود دارد که وبسایت شما دارای چندین منو باشد مانند منوی ناوبری، منوی موضوعات و … در نمایشگر باید منوها را به گونه قرار دهید که با لمس کاربر باز و بسته شوند ، همچنین بهتر است اجزای اضافه منو را حذف کنید تا کاربر بتواند به راحتی به صفحه مورد نظر خود دسترسی داشته باشد.
۴) امکان جستجو در سایت
نسخه موبایل سایت شما باید به گونهای باشد که کاربر بتواند به راحتی موضوع مورد نظر خود را بیابد یکی از این روشها استفاده از سیستم جستجوی سایت است، باکس جستجوی شما باید به شکلی باشد که کاربر بتواند به راحتی متن خود را در آن وارد کند، نه خیلی کوچک و نه خیلی بزرگ!
نتیجه گیری:
سعی کنید قالب وبسایت خود را به گونه ای طراحی یا انتخاب کنید که تمام مخاطبین شما امکان استفاده راحت از سایت شما را داشته باشند، همیشه از آخرین استانداردها بهره بگیرید، استفاده از قالب واکنشگرا ایده بسیار خوبیست و به یاد داشته باشید با جلب رضایت کاربران میتوانید رضایت گوگل و دیگر موتورهای جستجو را به دست آورید.
شما یک گام جلوتر از دیگران باشید! بسیاری از کاربران پس از مطالعهی این مقاله، آموزشهای ویژه را تهیه کردهاند، شما نیز میتوانید کتابهای تخصصی را از فروشگاه دانلود کرده و همین حالا سرعت یادگیری و پیشرفت خود را افزایش دهید، پس این فرصت فوقالعاده را از دست نداده و در دنیای آیتی و تکنولوژی شما یک گام جلوتر از دیگران باشید…
کلمات کلیدی : شایانیت – موبایل – بهینه سازی – بهینه سازی موبایل – صفحات وب – گجت های همراه